Besøgstæller

Puslebord

Er du ikke til en puslekommode så findes der massevis af pusleborde rundt omkring i forskellige butikker. Markedet kan være stort og uoverskueligt. Derfor har vi samlet nogle flotte og praktiske pusleborde her på siden, som du kan lade dig inspirere til at købe. Puslebordene findes i forskellige prisklasser og i forskellige stilarter, så der er forhåbentligt noget for enhver smag.

Smart og trendy puslebord

Med sine skrå linjer og minimalistiske stil får du her et super fedt puslebord, der vil give dit hjem et stramt og moderne udtryk. Puslepladsen er udstyret med høje sider, som giver en god sikkerhed. En anden super god ting er, at puslebordet kan justeres i højden, som giver muliged for at du kan få den perfekte arbejdshøjde. Der er god plads under puslebordet, så du har masser af plads til opbevaring, og der kan også tilkøbes skuffer, hvis du ønsker det.

Dette fede puslebord kan fåes i både egetræ, bøgetræ og hvid.

Klassisk og billigt puslebord

Puslebordet fra Ida-Marie er et klassisk og enkelt puslebord. Det er til dig der gerne vil have et puslebord, hvor der er god plads til opbevaring, og til en yderst god pris. Puslebordet er lavet i massiv fyrretræ og MDF-plade. Som en smart detalje er bordet udstyret med 2 hjul, som gør at det er nemt at flytte rundt.

Den praktiske puslereol

Puslereolen fra Isabelle er en praktisk og enkel puslereol. Puslebordet er udstyret med to skuffer og en hylde nederst. Det er smart, når du har brug for en pusleplads, og så giver det dig samtidig muligheden for at benytte puslebordet, som en reol på børneværelset.