Besøgstæller

Væghængt puslebord

Et væghængt puslebord er for dig, der gerne vil have en smart og diskret pusleplads til dit barn, eller for dig som ikke har plads til en puslekommode. Det væghængte puslebord er også praktisk i hjem, hvor pladsen er trang, og der er brug for en pusleplads, der ikke fylder særlig meget. De væghængte pusleborde er smarte, og har masser af opbevaringsplads, så der er gode forudsætninger for at kunne holde styr på grejet. Der findes forskellige væghængte pusleborde, og vi har nedenfor samlet nogle af dem, der findes på markedet.

Med et væghængt puslebord, får du et smart pusleplads, der optager så lidt plads som muligt. Du finder både billige modeller og nogle mere eksklusive modeller.

Det er meget vigtigt, at du følger producentens anvisning, når du skal hænge dit puslebord op, da der ellers er fare for skader. Hvis du gerne vil have et væghængt puslebord på dit badeværelse, så spørg forhandleren om bordet kan klare den øgede fugtbelastning, der er på et badeværelse. 

Herunder får du et stort udvalg af væghængte pusleborde. 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Husk du også her på siden kan se et stort udvalg af puslekommoder, og pusleborde.