Besøgstæller

Væghængt puslebord

Et væghængt puslebord er for dig, der gerne vil have en smart og diskret pusleplads til dit barn, eller for dig som ikke har plads til en puslekommode. Det væghængte puslebord er også praktisk i hjem, hvor pladsen er trang, og der er brug for en pusleplads, der ikke fylder særlig meget. De væghængte pusleborde er smarte, og har masser af opbevaringsplads, så der er gode forudsætninger for at kunne holde styr på grejet. Der findes forskellige væghængte pusleborde, og vi har nedenfor samlet nogle af dem, som vi synes er flotte, smarte og selvfølgelig praktiske. Det er meget vigtigt, at du følger producentens anvisning, når du skal hænge dit puslebord op, da der ellers er fare for skader. Hvis du gerne vil have et væghængt puslebord på dit badeværelse, så spørg forhandleren om bordet kan klare den øgede fugtbelastning, der er på et badeværelse. 

Herunder får du et stort udvalg af væghængte pusleborde. 

Praktisk væghængt puslebord

Det væghængte puslebord fra Vegga er et praktisk og enkelt puslebord. Puslebordet har en stor bæreevne, hvilket gør at den har en anbefalet bærevægt på 30 kg. Puslebordet fåes i mange forskellige farver, så du kan få lige den der passer til din stil og dit hjem. Puslebordet er lavet af malet galvaniseret stål, så du får et robust puslebord. Der medfølger madras, så den samlede omkostning til dette væghængte puslebord er i den lave ende.

Elegant og stilfuldt væghængt puslebord

Leder du efter et unikt og elegant væghængt puslebord, så skal du helt klart overveje puslebordet fra Nathi. Med sine runde former og lækre materialer signaler puslebordet eksklusivitet og elegance. Selvom bordet er elegant, er det også et robust bord, der har en anbefalet vægt på op til 50 kg. Det væghængte puslebord er ikke det billigste, men til gengæld får du også et bord, der har vundet designpriser. Det vægthængte puslebord fra Nathi er et klasse puslebord, der vil pynte i et hvert hjem. 

Billigt og praktisk puslebord

Er du på udkig efter et billigt og praktisk væghængt puslebord, så er dette bord et du skal overveje. Det er billigt og fylder ikke meget. Du skal dog være opmærksom på, at bordet ikke har lige så stor bærevægt som de andre. Men er du på udkig efter et billigt bord til små penge, så skal du kigge her

Husk du også her på siden kan se et stort udvalg af puslekommoder, og pusleborde.