Besøgstæller

Om

 

Velkommen til puslekommode.dk. Denne hjemmeside har til formål at give dig inspiration og gøre det nemt for dig at købe din puslekommode. Vi har derfor her på siden, samlet en masse forskellige puslekommoder fra forskellige forhandlere, så du nemt og bekvemt kan lade dig inspirere til dit køb. Priserne og puslekommoderne opdateres en gang så du finder altid et aktuelt udvalg er på siden.

Hjemmesiden er ganske gratis at bruge for dig, da nogle af linksene er såkaldte Affiliatelinks. Affiliate betyder, at vi modtager en lille procentdel, såfremt du køber en af de kommoder, som vi har anbefalet. Det bliver ikke dyrere for dig, men er en måde, hvorpå vi kan holde hjemmesiden gratis. Det er yderst vigtigt for os, at vi ikke anbefaler noget, som vi ikke kan stå inde for. Derfor har vi tjekket alle butikker ud fx via trustpilot og diverse foraer, inden vi anbefaler deres varer.

Puslekommode.dk kan ikke holdes ansvarlig for dit køb, da det er butikkerne, du handler hos. Vores del og ønske er blot at give inspiration. Skulle du mod forventning få en dårlig oplevelse, så håber vi du vil sende os en mail, så vi kan genoverveje vores anbefaling.

Rigtig god fornøjelse med dit køb

Vi kan kontaktes på kontakt@puslekommode.dk

 

Vi støtter følgende gode initiativer